Dilluns, 20 de juliol, s’activarà la botiga en línia de Burlington per a la compra de les llicències d’accés al workbook digital per a l’assignatura d’anglès.

A partir d’aquesta data podràs adquirir la llicència per internet i rebre el codi d’activació (CDKey) per correu electrònic. El codi d’activació serà necessari per poder activar la llicència un cop comenci al curs (l’activació es fa a l’aula amb l’assistència del professorat de llengua anglesa).

Recorda que…

Només han d’adquirir la llicència els alumnes dels grups A de 1r i 3r d’ESO.

Els alumnes de 2n i 4t d’ESO i 1r i 2n de batxillerat no han d’adquirir la llicència digital. L’institut ha arribat a un acord amb l’editorial mitjançant el qual aquests alumnes gaudiran de la llicència digital de manera gratuïta per compensar part de la despesa pel canvi de llibre de text.

Ja pots comprar les llicències digitals d’anglès
Etiquetat a:

2 thoughts on “Ja pots comprar les llicències digitals d’anglès

 • 20 de juliol de 2020 a les 14:46
  Enllaç permanent

  Pero como sabemos si ira el niño a un A o un B, no es mejor esperar al comienzo del curso… en vista del covid que es todo telemático estamos bastante desinformados. Gracias

  Respondre
  • 20 de juliol de 2020 a les 20:46
   Enllaç permanent

   Hola, Jenifer,
   El intituto no puede informar actualmente del grupo al que serán asignados los alumnos (esta asignación se hace una vez finalizada la matrícula y el intercambio de información con los tutores de ciclo superior de cada centro). Si tu hijo/a ha superado la primaria sin problemas y con buenas notas, es autónomo/a y tiene buenos hábitos de estudio, es muy probable que vaya a un grupo A. En caso de que tengáis dudas, os recomendamos que compréis únicamente los libros comunes a ambos grupos (A y B). Podréis adquirir el resto de libros y las licencias digitales una vez sepáis con certeza el grup al que ha sido asignado/a vuestro/a hijo/a (información que os será facilitada por el instituto).
   Un saludo,
   AFA Mediterrània

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.