Cantina — menjador

Moltes vegades els nostres horaris no coincideixen amb els que fan els nostres fills i filles. Això fa que hagin de dinar sols a casa. Si t’estimes més que puguin fer un àpat saludable en sortir de classe, comptes amb la Cantina — Menjador on ofereixen dinars casolans elaborats el mateix dia amb productes frescos.

Quant costa dinar a la cantina?

El preu d’un àpat a la cantina varia en funció de si es tracta d’un alumne fix (6,20€/àpat) o d’un alumne esporàdic (6,80€). Es considera que un alumne es fix si es queda un mínim de tres dies a la setmana de manera regular.

L’import de l’àpat s’ha d’abonar en efectiu directament a la cantina.

Què s’hi menja a la cantina?

La cantina compta amb cuina pròpia i elabora a diari els àpats que s’hi serveixen. Podeu consultar el menú mensual a la pàgina web de l’Institut.

A banda, també es pot dinar un entrepà fred o calent.

Com ho faig si vull que el meu fill/a s’hi quedi?

En el cas d’alumnes fixes cal trucar a la cantina i facilitar les dades de l’alumne/a i els dies que es quedarà a dinar.

En el cas d’alumnes esporàdics es pot avisar el mateix dia fins a l’hora del pati (11.30 h). L’avís el pot fer el mateix alumne o bé podeu trucar a l’institut i demanar que us passin amb la cantina.

Per parlar amb la cantina truqueu al 93 664 16 91 i demaneu que us passin.

I si un dia no s’hi pot quedar?

Si el teu fill/a es fix al servei de menjador i un dia no s’hi pot quedar cal que avisis per telèfon a la cantina. Pensa que els menús s’elaboren el mateix dia pel nombre d’alumnes que s’hi han apuntat. Un alumne que no es presenta sense avisar representa un àpat malbaratat.

El meu fill/a té una al·lèrgia o una intolerància…

Si el teu fill o filla és al·lèrgic o intolerant a algun aliment és important que avisis a la cantina quan l’inscriguis.

Tens algun altre dubte?

Si tens algun altre dubte pots posar-te en contacte amb la cantina trucant al 93 664 16 91 i demanant que t’hi passin.

2 thoughts on “Cantina – Menjador

 • 13 de setembre de 2019 a les 15:29
  Enllaç permanent

  Durante el curso 2018/19, mi hijo a ido a la cantina 3 veces /semana. Ha estado muy a gusto, muy conforme por el servicio. Gracias por el servicio que nos brindan Mary, Angel y Rafa.

  Respondre
 • 27 d'octubre de 2018 a les 09:54
  Enllaç permanent

  Aquest curs la meva filla ha anat a dinar tres vegades í li ha agradat. És un servei que val la pena aprofitar!

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.