nou web de l'AFA

Coincidint amb la campanya d’informació per al proper curs, hem estat treballant en una nova pàgina principal que et permeti tenir tota la informació a primer cop d’ull.

La nova pàgina d’inici et presenta de manera destacada tots els accessos que necessitaràs per preparar el nou curs (inscripció a l’AFA, llibres de text, llicències digitals, netbooks, etc.).

Més de 13.000 visites en un mes

Internet i les xarxes socials esdevenen, cada cop més, el mitjà preferent a través del que ens informem. Per això, des de l’AFA, fa temps que apostem per oferir més i millors serveis a través de la xarxa.

Durant el mes de juny, les diferents pàgines del web han rebut més de 13.000 visites per part de més de 1.400 usuaris. Les pàgines més visitades han estat el mercaLLIBRE (prop de 6.000 visites) i els llibres de text (més de 3.500).

Noves funcionalitats

A més, amb l’objectiu de facilitar-te tots els tràmits, hem posat en marxa noves funcionalitats:

  • Cita prèvia: pots concertar cita per a una atenció presencial a través del web.
  • Valoració dels continguts: ara pots valorar totes les pàgines i les entrades del web. D’aquesta manera sabrem quins continguts s’ajusten més als teus interessos.
  • Nou formulari de contacte: hem simplificat i millorat la seguretat del formulari de contacte del web.
  • Inscripció online: pots inscriure la teva família a l’AFA a través d’un senzill formulari i fer el pagament de la quota amb targeta bancària a través d’una passarel·la segura de pagaments. També pots fer la inscripció a les activitats extraescolars des del web.
  • Carnet de família sòcia: ara, quan completis el tràmit d’inscripció a l’AFA, rebràs al teu correu electrònic el carnet que us acredita com a família sòcia de l’AFA.
  • Compra online: pots comprar el netbook, els llibres de text, les llicències digitals o la samarreta d’educació física a través del nostre web. Tots els pagaments es fan de manera segura.

També a les xarxes socials

Continuem apostant per la presència a les xarxes socials com a manera d’estar al teu costat. Recorda que tenim perfils a Facebook, Twitter i Instagram i també disposem d’un canal a Telegram. Segueix-nos per estar al dia de totes les novetats.

Totes les novetats al teu correu electrònic

Si vols, pots rebre totes les novetats de l’AFA a través d’un butlletí setmanal que rebràs al teu correu electrònic. Només cal que et subscriguis en aquest enllaç.

Fes les teves propostes

Si vols proposar canvis, millores o bé suggerir nous continguts, som tot oïdes! Pots deixar un comentari en aquesta entrada o bé escriure’ns a través del formulari de contacte.

Millorem el web de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.