En primer lloc, tots els membres de la Junta de l’AFA, desitgem que tu i els teus us trobeu bé i esteu passant aquests dies de la millor manera possible. Portem més de dos mesos de confinament. Durant aquest temps la Junta Directiva de l’AFA ha continuat en contacte i treballant per a totes les famílies del Mediterrània.

Així, hem mantingut diverses reunions —a través de videoconferència— amb l’Equip Directiu de l’institut per conèixer de primera mà l’organització de la tasca lectiva per via telemàtica així com les dificultats amb què s’han trobat. També hem adaptat la nostra col·laboració amb l’institut a la situació actual.

Un final de curs atípic i un inici del proper incert

Aquest final de curs serà absolutament atípic i, per això, estem intentant treure el màxim profit tant de la tecnologia com de la creativitat per continuar facilitant els serveis que prestem habitualment.

De moment, t’avancem que estem acabant d’organitzar:

  • El mercaLLIBRE 2020 que, degut a les limitacions actuals, oferirem únicament online a través del web de l’AFA (aviat us n’informarem)
  • L’orla de les promocions que enguany finalitzen la secundària o el batxillerat. Hem optat per fer una orla virtual a través de les selfies que ens enviaran els/les alumnes i que farem arribar per correu electrònic i també en suport paper (estem treballant en el procediment de lliurament).
  • La venda de llibres de text i lectura nous per al curs vinent
  • La venda de netbooks
  • La venda de llicències digitals
  • La recollida i preparació dels llibres socialitzats.
  • L’adaptació de l’atenció presencial a les noves prescripcions sanitàries.

Pel que fa a l’inici del proper curs podem dir que, ara per ara, tot és incert. Estem pendents de les notícies oficials i us informarem tan bon punt com disposem d’aquestes. Com no pot ser d’una altra manera recolzarem la lluita de la FaPaC per tal que l’educació pública garanteixi que ningú queda enrere a causa de les modificacions que s’hagin de fer.

Continuem en contacte

Des que va començar el confinament no podem prestar atenció presencial i, per aquest motiu, hem reforçat les nostres eines digitals migrant el lloc web a un nou hosting que ens permetrà incrementar i millorar els serveis que prestem en línia.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de:

Seguim al costat de les famílies
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.