llibre socialitzat

Aquests dies els voluntaris de l’AFA treballem contrarellotge preparant els llibres socialitzats dels alumnes de famílies sòcies.

Fins a la data i seguint amb el calendari al que ens havíem compromès, hem lliurat a l’institut per al seu repartiment els llibres dels alumnes que es van fer socis fins al 14 de setembre.

Per què no he rebut el llibre?

A continuació t’expliquem els possibles motius pels quals pot ser que encara no l’hagis rebut.

· Encara no sou socis de l’AFA

Recorda que, per gaudir del llibre socialitzat la teva família ha de ser sòcia de l’AFA i estar al corrent de pagament de la quota d’aquest curs, si encara no us n’heu fet, podeu fer-ho en aquest enllaç.

· Us heu fet socis recentment

El lliurament de llibres socialitzats es fa per remeses en funció de la data d’alta. D’acord amb el calendari de treball establert els lliuraments es fan en les següents dates:

  • Els alumnes de famílies que s’hagin fet sòcies abans de l’1 de setembre reben el llibre socialitzat (i la samarreta en cas d’alumnes de 1r d’ESO) durant la primera setmana de curs.
  • Els alumnes de famílies que es facin sòcies entre l’1 i el 30 de setembre tindran el material la primera setmana d’octubre.
  • En el cas de les famílies que es facin sòcies a partir de l’1 d’octubre, els alumnes hauran de recollir el material personalment  a la consergeria de l’institut a l’hora del pati (us avisarem per correu electrònic quan el material estigui preparat).

Tot i així els voluntaris fem el possible per tal que els alumnes tinguin el material com abans millor i, hores d’ara, hem pogut lliurar a l’institut tots els llibres corresponents a les altes fins al 14 de setembre.

· No heu tornat el llibre del curs passat

Un altre dels requisits per rebre el llibre socialitzat és haver tornat el del curs passat en bon estat. Si encara no l’heu tornat, no us en facilitarem el d’aquest curs fins que ho feu. En cas que l’hagueu perdut o us l’hagin sostret, caldrà que satisfeu l’import de 15 € en concepte de restitució del llibre per poder continuar gaudint d’aquest servei.

Esperem que aquests aclariments et siguin d’utilitat, si tens qualsevol altra consulta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Per què no he rebut el llibre socialitzat?
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.