Enguany pots adquirir llibres de text i lectura i llicències digitals a través d’un únic operador. L’AFA ha establert un conveni amb LlibresText per tal d’oferir-te un servei integral. A més, en el mateix moment de fer de la comanda podràs adherir-te al sistema de llibres socialitzats i estalviar fins a un 36 %.

Consulta aquí la relació de llibres de text del proper curs.

El procediment per comprar els llibres és el següent:

 1. Entra a la botiga en línia de LlibresText i accedeix a l’apartat ‘RESERVES‘ (disponible de l’1 al 22 de juliol de 2024)
 2. Accedeix amb les teves credencials o crea un compte d’usuari (si encara no el tens)

Si ja vas comprar llibres el curs passat, és molt important que facis servir les mateixes credencials per tal que es tinguin en compte les dades de l’alumne, les fiances abonades (si les hi ha), etc.

 • No recordes la contrasenya? fes clic a l’enllaç “Has oblidat la teva contrasenya?” Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per restablir la contrasenya.
 • No recordes amb quin correu et vas donar d’alta? Escriu a LLIBRES TEXT a afamediterrania@llibrestextonline.com o bé truca al 972 527 427 i et facilitaran les credencials per poder accedir a la plataforma.

 1. Crea una nova comanda pitjant el botó “Nova comanda
 2. Omple les dades per a la nova comanda; tria la població (CASTELLDEFELS), el centre (INSTITUT MEDITERRÀNIA)
 3. Introdueix el codi de centre: IM154424
 4. Indica si vols llibres socialitzats o no i selecciona l’alumne (si ja vas comprar llibres el curs passat) o bé indica’n el nom i cognoms i el curs que començarà al setembre
 5. Fes clic a “Alta nova comanda
 6. Selecciona els articles que vols comprar i fes clic a “Afegir a la cistella

  1. Les famílies d'alumnes de 1r a 4t d'ESO podeu fer servir els vals escolars de la Generalitat de Catallunya per pagar els articles de la vostra comanda que siguin compatibles amb l'ajut.

  1. ATENCIÓ! Per poder fer servir els vals, cal que els validis abans al web valescolar.cat.

  1. Per fer servir els vals escolars, quan el sistema et pregunti "Vols utilitzars vals de la Generalitat?", marca .

  1. A la següent pantalla selecciona el nombre de vals que vols fer servir (disposes de 2 vals de 30 € cadascun).

  1. Caldrà que pugis els vals a través del formulari que es mostrarà a continuació (en format pdf, jpg, png o gif).

 1. Revisa i confirma la comanda pitjant “Finalitzar compra” o bé fes-ne una de nova per a un altre alumne fent clic a “He de fer una altra reserva
 2. Omple les dades del domicili on vols rebre la comanda. Recorda que l’enviament es farà del 23 d’agost a l’1 de setembre.
 3. Fes el pagament. L’enviament no es farà si la reserva no està pagada a la seva totalitat.
 4. Revisa al teu correu electrònic la confirmació de la comanda.
 5. Rebràs un nou correu electrònic informant-te de la data en què l’agència de transport reculli la comanda a les instal·lacions de LlibresText.
 6. Rebràs els llibres al domicili que hagis indicat.

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb LlibresText a:

Altres informacions

 • Un cop completat el registre, podràs accedir sempre que ho necessitis al teu perfil per veure l’històric de comandes, consultar-les, fer-ne de noves, o extreure’n factures.
 • Les reserves es poden modificar sempre que estiguin a la cistella, un cop confirmada, si no és correcta, caldrà que ho notifiquis a afamediterrania@llibrestextonline.com per tal d’anul·lar-la.
 • Abans de fer una nova reserva, si ja has començat una anteriorment, revisa que l’hagis acabat correctament, així evitaràs duplicar reserves. Quan ja hi ha una comanda a la cistella pots fer-ne de noves i pagar-les conjuntament.
 • Recorda fer el pagament amb previsió per poder rebre la reserva a temps
 • Dins de la plataforma trobaràs informació per fer arribar consultes, fer una petició de devolució o avisar d’una possible incidència
 • Si en el moment de rebre la teva comanda, a l’albarà de continguts trobas que s’indica que hi ha un llibre/material pendent, aquest el rebràs directament al centre tan aviat com estigui disponible
 • Les devolucions/incidències cal notificar-les en un termini màxim de 15 dies des de la recepció de la comanda