S’aprèn a casa, en el si d’experiències quotidianes o culturals, interactuant amb els altres, mirant i escoltant, pels mitjans de comunicació, en llocs específics o, simplement, vivint, perquè la vida mateixa és temps per aprendre. Per tot això, resulta evident que hem de promoure una actitud més favorable envers l’aprenentatge continu, a fi d’assolir una qualitat de vida satisfactòria, més autonomia personal i la capacitat de prendre decisions amb criteri. Encara més, no podem desaprofitar l’enorme valor que representa comprendre i compartir amb altres persones, generacions i cultures, sabers i experiències que la societat no hauria de perdre.

📖Presentació del Llibre ‘5 raons per aprendre durant tota la vida’

🗓 5 de febrer

🕡 18.30 h

📍Biblioteca Ramón Fernández Jurado

La Mari5 raons per aprendre durant tota la vidaa Jesús Comellas (professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona i col·laboradora dels espais de debat educatiu, a la qual hem pogut sentir en diverses xerrades al Mediterrània) ens convida, amb el seu llibre ‘5 raons per aprendre durant tota la vida‘, a prendre consciència de que “aprendre és una necessitat, un dret i una responsabilitat social i individual” i que aquest aprenentatge no es pot circumscriure a l’etapa escolar, cal continuar desaprenent i aprenent durant tota la vida.

Si voleu conèixer a l’autora i aprendre de la seva experiència i expertesa, teniu l’oportunitat de fer-ho el proper 5 de febrer a la Biblioteca Ramón Fernández Jurado.

 

Llibre: 5 raons per aprendre durant tota la vida
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.