La Generalitat de Catalunya presenta l’Estiu és teu, una proposta que – des de fa 24 anys – converteix als joves d’entre 5 i 16 anys en els protagonistes de les seves vacances, perquè visquin un estiu de pel·lícula mentre aprenen i es diverteixen.

Les inscripcions comencen el dia 10 d’abril a les 12 del migdia. I una de les grans novetats d’aquest any és que es duran a terme de manera directa, sense sorteig.

En aquesta edició els albergs de Xanascat ofereixen fins a 6.500 places, que esperen amb ganes l’arribada dels joves. Aquests protagonistes han de triar entre una de les 14 modalitats, classificades en 5 temàtiques: idiomes, esports, arts, noves tecnologies i natura. La durada de les colònies és de 7 a 10 dies, i el preu oscil·la entre els 320 i els 554 euros.

En les xerrades informatives que es realitzaran durant el període d’inscripcions podreu descobrir més a fons els serveis que es mantenen (com les dietes per a persones amb al·lèrgies i intoleràncies o el servei d’autobús a través de l’aplicació BusUp) i també les novetats.

A més a més, tota la informació de les colònies, els preus i les característiques per tipologia les trobareu actualitzades al web www.estiuesteu.cat

L’estiu és teu: colònies d’estiu de Xanascat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.