El passat 16 de juny i de manera telemàtica es va celebrar l’assemblea general de famílies sòcies de l’AFA. Un dels punts més destacats d’aquesta va ser l’aprovació d’un pressupost d’inversió de 12.641,70 € per donar continuïtat al projecte de millora dels patis de l’institut iniciat a través del grup d’alumnes que va participar en l’assignatura optativa ‘Millorem el nostre pati’ durant el curs 2019-2020. Els diners es destinaran a:

Escenari i graderia

Amb una capacitat per donar cabuda a una quarantena d’alumnes i construïda amb fustes de palets reciclats, la instal·lació es planteja com un espai multi-disciplinar que permeti un ús lúdic, artístic i també educatiu.

6 nous bancs

S’instal·laran també 6 nous bancs construïts amb palets reciclats per crear nous espais de trobada a les zones d’esbarjo.

6 noves taules de pícnic

Una altra demanda de l’alumnat a la que es donarà resposta amb aquesta inversió serà incrementar el nombre de taules de pícnic de què disposa actualment el pati.

Taller de construcció de mobiliari reciclat

En col·laboració amb l’empresa que fabricarà i instal·larà aquest mobiliari, durant el proper curs, un grup d’alumnes aprendran a construir mobles a partir de palets de fusta que permetran dotar el pati de nous espais de trobada.

Taller de murals i ornamentació

De la mateixa manera, se subvencionarà un taller i els materials per realitzar murals a les grades de l’institut i també per construir elements de decoració amb materials reciclats que permetran guarnir els patis amb flors i plantes.

Totes aquestes propostes parteixen del document de conclusions que es va elaborar en finalitzar l’optativa “Millorem els nostre patis”.

Altres acords de l’assemblea

Així mateix, l’assemblea general va aprovar la memòria i el balanç del curs passat, el projecte i el pressupost del curs 2021-2022, així com la renovació dels càrrecs de la junta directiva de l’entitat.

Aprofitem per donar la benvinguda a les persones que han decidit incorporar-se a la junta per participar de manera activa en la consecució dels objectius i per agrair sincerament a les persones que deixen de formar-ne part (en Jordi Amatller, fins ara president de l’entitat i en Toni Serrano, vocal de la mateixa) tot el temps dedicat en aquests anys per construir una comunitat educativa implicada en la millora del dia a dia dels nostres fills i filles.

Consulta els documents de l’assemblea

Pots consultar tots els documents relatius a l’assemblea a l’apartat corresponent del nostre web.

L’assemblea general aprova una inversió de 12.600 € als patis de l’institut

Un pensament en “L’assemblea general aprova una inversió de 12.600 € als patis de l’institut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.