espai de les famílies sòcies

Ja pots tramitar la inscripció de la teva família com a sòcia de l’AFA o bé renovar-la. Recorda que la inscripció s’ha de fer cada curs.

Fer-ho només t’ocuparà un parell de minuts i podràs començar a gaudir immediatament dels avantatges.

Avantatges

Formar part de les famílies sòcies de l’AFA et permet gaudir d’un seguit d’avantatges que no pots deixar escapar. Te’ls resumim:

Les famílies sòcies de l’AFA gaudiu dels següents avantatges:

  • Samarreta d’educació física a tots els alumnes de primer d’ESO i aquells/es que s’incorporen al centre per primer cop
  • Llibre socialitzat gratuït (socials a l’ESO i, a Batxillerat; ciències del món contemporani a 1r i filosofia a 2n)
  • Descomptes en l’adquisició de llibres de text
  • Informació d’interès puntualment actualitzada

Ser de l’AFA: una actitud

Però és que ser de l’AFA no representa només avantatges per a la teva família. Amb la teva participació i implicació treballem per construir una comunitat educativa forta i cohesionada, vetllem perquè els pas dels nostres fills i filles per l’institut sigui cada cop millor, organitzem activitats adreçades a donar-nos eines com a mares i pares per acompanyar als nostres adolescents, representem els teus interessos davant del centre i les institucions, …

No ho deixis per més endavant

Si vols deixar la teva inscripció tramitada i marxar de vacances amb la feina feta, omple aquest formulari i fes el pagament en el mateix moment a través de la nostra passarel·la segura de pagaments.

Recorda que la data en que la teva filla o fill rebrà el material (llibre socialitzat i, si s’escau, samarreta d’educació física) dependrà del següent calendari:

  • Els alumnes de famílies que s’hagin fet sòcies abans de l’1 de setembre rebran el llibre socialitzat (i la samarreta en cas d’alumnes de 1r d’ESO) durant la primera setmana de curs.
  • Els alumnes de famílies que es facin sòcies entre l’1 i el 30 de setembre tindran el material la primera setmana d’octubre.
  • En el cas de les famílies que es facin sòcies a partir de l’1 d’octubre, els alumnes hauran de recollir el material personalment  a la consergeria de l’institut a l’hora del pati (us avisarem per correu electrònic quan el material estigui preparat).

Què costa ser de l’AFA?

De cara al curs vinent es mantenen les quotes del curs anterior. Te les expliquem:

  • 1 únic fill/a a l’institut > 16 €
  • 2 fills/es a l’institut > 10 €/alumne
  • 3 o més fills/es a l’institut > 8 €/alumne

Vols fer un pas més?

Per tirar endavant totes les activitats calen persones disposades a aportar part del seu temps. Si vols donar un cop de mà —ja sigui incorporant-te a la junta o fent de voluntari/ària en alguna tasca— escriu-nos a hola@afamediterrania.cat. Qualsevol cop de mà sempre serà benvingut!

Ja pots fer-te de l’AFA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.