Nou domini a Internet

El passat mes de març vam iniciar una sèrie de treballs per oferir-te més i millor informació sobre l’associació a les famílies de l’Institut.

Aquests treballs han consistit en la reestructuració del web i l’ampliació i millora dels seus continguts així com la implantació d’una nova imatge i eines per fer-la més usable (nous menús, traducció automàtica, subscripció a novetats, notícies, etc.).

Més de 1700 visites en un sol dia

La utilitat del web de l’AFA s’ha demostrat en el permanent increment de visites que ha anat rebent. El pic més alt es va produir durant el mes de juny amb motiu de la posada en funcionament del mercaLLIBRE i la informació per a preparar el nou curs. El web va rebre més de 1.700 visites en un sol dia i, a data d’avui, n’acumula prop de 18.000.

afamediterrania.cat el nou domini de l’AFA

Com a punt final d’aquests treballs, estrenem nou domini a Internet: afamediterrania.cat.

D’aquesta manera unifiquem i simplifiquem les vies per poder contactar amb l’AFA i mantenir-se al corrent de l’actualitat de l’Institut i l’Associació.

Presència a les xarxes socials

D’altra banda, hem creat perfils a les xarxes socials per dotar de més interacció les publicacions i incrementar-ne l’abast. Ens trobaràs a les xarxes socials i a Internet com a @afamediterrania:

També hem treballat el posicionament als cercadors i hem creat la fitxa informativa de l’entitat a Google i Google Maps.

Nous correus electrònics

Coincidint amb l’entrada en funcionament del nou domini, també estrenem comptes de correu electrònic. Pots posar-te en contacte amb l’AFA a través del correu hola@afamediterrania.cat. També disposes de correus per accedir directament als òrgans de govern de l’entitat.

Estrenem domini a Internet!
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.