llibre socialitzat

Aquest dimecres hem lliurat a l’institut la primera remesa de llibres socialitzats i de samarretes d’educació física per tal que es reparteixin entre l’alumnat.

Un cop fetes les revisions i comprovacions necessàries, aquesta setmana hem finalitzat la preparació del primer lot, corresponent als alumnes de famílies que es van fer sòcies de l’AFA abans de l’1 de setembre.

El llibre que es reparteix és el de ciències socials entre els alumnes de 1r a 4t d’ESO, el de ciències per al món contemporani a 1r de batxillerat i, el d’història de la filosofia a 2n de batxillerat.

Per rebre el llibre socialitzat cal ser soci de l’AFA i, en el seu cas, haver tornat el llibre socialitzat del curs anterior.

Els alumnes de tercer estrenen llibre

Aquest curs culmina la renovació dels llibres de ciències socials a l’ESO amb la substitució del llibre de 3r. Aquesta substitució s’ha fet seguint les indicacions del departament de socials de l’institut. Com ja sabeu, un dels objectius dels llibres socialitzats és la seva reutilització. Per això us preguem que els folreu i així ens ajudeu a garantir que es mantindran en bon estat per als alumnes que els faran servir en el futur.

Samarretes d’educació física

Pel que fa a les samarretes d’educació física, aquestes es lliuren a tots els alumnes de 1r d’ESO i també a aquells alumnes que s’incorporen a l’institut provinents d’altres centres de secundària.

Si no us trobeu en cap d’aquests grups però en necessiteu una, recordeu que podeu adquirir-la al preu de 7 € a través d’aquest enllaç.

Futurs lliuraments

La feina no s’acaba! Un cop lliurada la primera remesa ens posem a treballar per preparar-ne la segona. Aquesta correspon als alumnes de famílies que es van fer sòcies després del 31 d’agost. La data prevista de lliurament, tal i com s’indica al correu electrònic que us vam enviar quan us vau fer socis, és la primera setmana d’octubre.

Recordeu que, les famílies que us doneu d’alta a partir de l’1 d’octubre haureu de demanar cita prèvia per recollir el llibre socialitzat i/o la samarreta al despatx de l’AFA.

Comença el repartiment de llibres socialitzats i samarretes d’educació física
Etiquetat a:        

3 thoughts on “Comença el repartiment de llibres socialitzats i samarretes d’educació física

 • 23 de setembre de 2020 a les 07:56
  Enllaç permanent

  Buenos días mi hijo va 3 eso B1 comiseta que tiene de instituto azul de año pasado ya queda pequeña. Quería saber si lo dan otra o tengo que comprar otro sitio. Gracias

  Respondre
 • 22 de setembre de 2020 a les 14:11
  Enllaç permanent

  Hola! Soc la Laura Guilera, el meu fill, l’Alex Gabernet que fa 2n batxillerat, encara no li heu donat el llibre socialitzat. Ell va retornar el del curs passat al juliol i vam pagar la quota de l’AFA també al juliol. Suposo que encara no heu fet tot el repartiment, però al llegir que ja heu repartit tots els de la 1a remesa, segons pagaments de quotes, em pregunto si hi ha algun error. ja em direu. Moltes gràcies per tot!

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.