La Yolanda Mambrilla va ser la nostra companya a l’Institut Mediterrània al llarg de 17 anys, com a psicopedagoga, tutora, com a professora de la Unitat de Suport a l’Educació Especial i com a coordinadora; una gran professional respectada per tot el centre. Recordem sobretot la seva capacitat d’iniciativa, de cooperació i d’empatia, de manera que ha passat a ser un referent de tots nosaltres.

La Yolanda, la nostra estimada Yolanda, és present en tots els que vàrem tenir la sort de conviure-hi. Ben segur que cada un de nosaltres podria afegir algun aspecte que voldríem destacar de la seva manera de ser, de relacionar-se, de viure, perquè no va deixar mai indiferent a ningú.

La recordem a l’institut sempre disposada a fer realitat iniciatives innovadores, a ajudar l’alumnat i a fer costat als companys. Transmetia tanta vitalitat! Li agradava córrer, anar a concerts, participar al barri i a l’escola Barrufet, d’on era mare, fer dinars pels amics, cuidar el seu hort, desviure’s per la família. Amb tot, sempre li quedava energia per a implicar-se de forma molt activa en temes diversos que demanaven una especial sensibilitat, com per exemple el seu compromís ferm en la lluita per l’escola inclusiva, tant a l’institut, com a través de la Plataforma per l’Escola Inclusiva. 

Tenia clar que cal moure’s per aconseguir una societat on absolutament tothom hi tingui cabuda amb igualtat d’oportunitats. 

És per aquesta raó que volem agafar el seu testimoni duent a terme activitats que sensibilitzin i promoguin l’escola inclusiva.

Caminem junts!