Un dels projectes destacats de l’AFA per a aquest curs és l’oferta d’activitats extraescolars de qualitat un cop finalitzades les classes. A finals del curs passat vam passar una enquesta als alumnes del centre per conèixer quines eren les seves preferències pel que feia a les activitats de lleure fora de l’horari lectiu (gustos, horaris, periodicitat). Després de l’anàlisi de les dades obtingudes, durant aquest estiu, membres de l’AFA han estat treballant amb la Fundació Catalana de l’Esplai, l’Institut i l’Ajuntament per tal de configurar el projecte.

Una oferta variada i adaptada als gustos dels joves

L’oferta inicial d’activitats contempla la dimensió artística, l’esportiva, els idiomes i el suport a l’estudi. Totes les activitats s’han dissenyat adaptant-les als destinataris i comptaran amb personal específicament format.

Pots consultar l’oferta inicial en aquest enllaç.

Sessions gratuïtes de prova

Per tal de facilitar l’elecció de l’activitat que més s’adapti als seus gustos, els dies 25, 26 i 27 de setembre a les 16 hores s’oferiran tastets gratuïts de totes les activitats. D’aquesta manera els joves podran conèixer el contingut de l’activitat abans de prendre la decisió d’inscriure’s.

Calendari de tastets gratuïts

· 25 de setembre, de 16 a 17 hores > Ioga i Teatre

· 26 de setembre, de 16 a 17 hores > Atletisme i anglès

· 27 de setembre, de 16 a 17 hores > Dansa i Volei

Inscripcions a les activitats

Les inscripcions a les activitats es podran fer a partir del 25 de setembre en aquest mateix web. Com sempre, aquelles famílies que tinguin dificultats per a fer el tràmit en línia, podran adreçar-se al despatx de l’AFA els dimecres lectius de 18 a 19 hores.

Monogràfics

Durant el curs s’oferiran, a més, tallers monogràfics sobre diferents matèries. Inicialment es preveuen un de fotografia i un altre de ciberseguretat. Estigues pendent del nostre web o subscriu-te al butlletí de novetats per rebre la informació puntualment!

Més informació

Trobaràs tota la informació a l’apartat d’extraescolars del nostre web: afamediterrania.cat/extraescolars

 

Arrenquen les activitats extraescolars
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.